laupäev, 28. jaanuar 2017

Vaikiv mees on mõtlev mees. Vaikiv naine on tavaliselt pahane.

See on ikka täiesti hämmastav, kui erinevad on mehed ja naised. Üks meie põhierinevusest naisega on see, kuidas me võtame infot vastu ja seda töötleme. Mees näeb üldist pilti, naise pilt koosneb sadadest detailidest.

Kui meil tekib arusaamatus, siis naine naerab, et tema mõte piltlikult öeldes näeb välja nagu viinamarja kobar ja minu oma nagu apelsin. Temal langeb sada detaili kokku ja siis tekib draama. Mina üritan draamast aru saada nii, et võtan kogu tekstist põhipointi välja ja lahendan selle. Aga nii naisele ei sobi, teiste marjadega peab ju ka tegelema! Aga apelsin keskendub ühele probleemile, ühele lausele, sest tema on suur, ümmargune ja tervik.

Kallid naised, kas see meeldib teile või mitte, aga meeste aju lihtsalt ei tööta niiviisi, et ta hoomaks teie tuju ja probleemi 100 varjundit.

Meie abikaasaga oleme üritanud aru saada, mis on siis lahendus? Kuidas saab probleeme ära klaarida, kui mehe jaoks probleem ongi ÜKS probleem, naise väidetavalt ÜKS probleem koosneb tegelikult KÜMNEST asjast? Jõudsime järelduseni, et mees peab meeles pidama detaile ja üritama neid näha. Naine peab meeles pidama, et mees ei suuda keskenduda mitmele asjale korraga. Naine võiks oma mõtet edastada võimalikult selgelt ja valida oma probleemi kobarast kõige suurema ja tähtsama marja, mida siis mehe pihta visata.

Love you, Honey :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar