neljapäev, 26. jaanuar 2017

SEE PÕNEV SMUUTIDE MAAILM

Teekonnal tervislikuma menüü ja elustiili poole avastasin enda jaoks smuutid, maitsev, toitev ja tervislik vahepala või miks mitte magustoit. Oleme nüüdseks abikaasaga erinevaid smuutisid proovinud juba rohkem kui nädal. Ja meile on see mõjunud hästi : kergem olla, siit sealt sentimeetrid vähenenud ja enesetunne on hea. Joome seda tavaliselt kaks korda päevas hommikusöögi kõrvale ja õhtuseks vahepalaks. Meie eriline lemmik on hommikune kohvi, kirsi smuuti, sinna läheb : kohvi, banaan, kirsid, piim, vaniljesuhkur.

Järgmiseks otsustasin proovida Boost detox supertoidu (Boost detox blend) , segu mida lisatakse smuutidele, oleme seda nüüd paar korda kasutanud hetkel mingit erinevust pole veel märganud, kõige enam häirib muidugi maitse, see on nagu kuivatatud heina maitsega ja minu meelest rikub ära smuutide nautimise, värskest ja puuviljasest smuutist sai heina maitsega smuuti. Aga uusi asju tasub alati proovida, siin üks retsept detox smuuti jaoks mis on päris okei. Roheline õun, kiivi, avokaado, sidrun, spinat, vesi, detox supertoidu pulber.

Smuutide maailm on muidugi lõpmatu ja igaüks leiab endale sobivad retseptid vastavalt maitsele ja rahakotile, pole vaja kasutada väga kalleid tooraineid ja suve hooajal on smuutide tegemine eriti hea sest siis on valik väga lai, hinnad soodsad ja sobib suurepäraselt kuuma päikselisse päeva. Meie varusime külmikusse alustuseks: mango, kiivi, õun, banaan, kirsid, porgand, spinat, seller, sidrun, külmutatud marjade segu. Kui see kõik otsas, lähme valime jällegi midagi muut ja põnevat. Üldiselt kasutame smuutides vedelikuks vett ja jääkuubikuid , kohvi smuutile lisame piima ja mina rikastan oma smuutisid valgurohke skyr -iga.


Füüsilisest aktiivusest ka, eile oli suurepärane kevadine ilm jooksmiseks, päikseline, karge ja vaikne ilm. Joosta oli üsna kerge, päike ja hea ilm tegid tuju rõõmsaks ja tempo oli ka pisut tõusnud eelnevate kordadega. kokku tuli siis 8,1 kilomeetrit, Lähitulevikus on  kindasti soov alustada jõusaali treeningutega.


Millised on teie parimad smuuti retseptid?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar