esmaspäev, 16. jaanuar 2017

OODATUD KARDETUD "TRAMM" KÖÖGIS

OODATUD KARDETUD "TRAMM" KÖÖGIS....

Reede hommik, tööpäev algab kell 9.00 ja juba on kiire. Mängima läheb Eesti räpi Spotify playlist, et tuju ja tempo üles tõmmata, sest see muusika annab mulle hea enesetunde. 
Kiirelt panen paika ettevalmistuste ja töö plaani eelseisvaks päevaks. Maksimaalse effektiivusega aega ära kasutades teen ettevalmistusi kuni hetkese rahu põrmustab üks tuttav hääl " OOTEL TELLIMUS, TELLITOIT.EE" Päeva esimene tellimus on saabunud ja muud asjad jäävad hetkeks sinna paika. Kiirelt tellimus valmis , jätkan pooleli jäänud töödega.


Päev kulgeb ootuspäraselt vaheldumisi tellimusi ja köögitöid tehes, peale lõunane "vaikne tund" on saabunud ja nüüd on aeg kõik inimlikud vajadused ära rahuldada, süüa, kohvi, suitsu. Sest hiljem pole enam aega ja tuleb tööle keskenduda. Telefoni kõned ja eeltellimused hakkavad vaikselt kuhjuma viimane ülevaade toorainetele, et kõike oleks piisavalt ja siis saabki keskenduda tellimuste täitmisele. 
Kell on saamas 17 ja töötempo on juba kiireks kruvitud, eeltellimused, telefon heliseb vahet pidamata ja tunnen end kui telefonioperaator :D lisaks veel kliendid kes astuvad kohapeale sisse ja soovivad kohe sushit saada, püüame anda meeskonnaga endast maksimumi, et kõik kliendid saaksid oma sushi isu rahuldatud. 
Tellimused tulevad, sushid jõuavad klientideni, inimesed on rõõmsad ja mõni isegi nii näljane et pakub lisa raha, et tema tellimus kiiremini valmis saaks :). Adrenaliin möllab, kiire kiire... aga kõik toimib sujuvalt ja meeskonnatöö on hea, kokad naudivad seda "trammi"

Kell on saamas 21 ja köögis jääb rahulikuks kasutame seda aega, et veidi hinge tõmmata, kes suitsetab, kes kallab Red Bulli kurgust alla ja kes scrollib viimaseid postitusi Facebookis. Peale väikest puhkust tiksuvad veel mõned hilised tellimused, peale seda koristamine ja ongi taaskord üks huvitav tööpäev seljataga. Nüüd koju puhkama, et seda homme kõike taas teha.

KAS TEIE TÖÖ PAKUB TEILE PIISAVALT PINGET JA ADRENALIINI?






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar