esmaspäev, 23. jaanuar 2017

SPORDIPISIKU VÕITLUS LAISKUSEUSSIGA 2. OSA

SPORDIPISIKU VÕITLUS LAISKUSEUSSIGA 2. OSA

Tegime abikaasaga otsuse, et püüame ka tervislikumalt toituda ja esimene meile mõlemale sobiv idee oli hakata smuutisid jooma idee areng teostuseni oli väga kiire, otsisime põnevaid retsepte mida proovida ja siis läksime poodi kõike tervislikku ostma.
Esimene smuuti sai valmistatud: mangost, apelsinist, kiivist ja porgandist, vedelikuks sai lisatud vett ja jääkuubikuid. Tulemus oli väga värske ja maitsev.

Järgmisel hommikul tuli järgmine ja juba natuke ekstreemsem kooslus, mis minu üllatuseks maitses siiski hästi ja oli ilusat ja ahvatlevat värvi. Koostis: spinat, seller, kurk, sidrun, õun, vesi, jää. Tõeline tervisepomm, palju kiudaineid, vitamiine ja mineraalaineid, hea lihtne seedida ja ei tekita raskustunnet.
Pühapäev oli suurepärane ilm jooksmiseks, soe ja vaikne ilm. Sai tehtud suhteliselt sama ring mis eelmisel korra. Tuju ja enesetunne oli hea ja tempo võtsin vastavalt hetke enestundele. Muusikavalik nagu ikka Spotify playlist "Beast mode", pulsikell käele, runtasttic äpp käima ja läks...Läbitud sai umbes 10,2-10,5 km millega olen täiesti rahul

Mina tegin otsuse järjekindlalt tervislikumalt toituda ja aktiivsemalt liikuda vähem kui nädal tagasi, aga juba praegu ma tunnen end pisut kergemalt ja seda näitasid ka  kaalunumbrit. Ja mis kõige parem, ma saan seda teha koos oma kalli abikaasaga, kes samuti otsustas tervislikumalt toituda. Kindlasti ei tee me seda nii rangelt kui mõni teine aga me teeme seda selles võtmes nagu meile see kõige paremini sobib.
Milline on teie parim smuuti retsept?

3 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Mis blender sul on?

    VastaKustuta
  3. Tere Kristin_a, blenderiks on Proficook, töötab hästi, erinevad režiimid , purustab probleemideta jääd ja külmutatud köögivilju. http://kaup24.ee/et/kodumasinad-kodutehnika/koogitehnika/vaike-koogitehnika/blenderid/blender-proficook-um-1006?id=84702&gclid=CM605ceP2tECFZUPGAodg3sNig

    VastaKustuta