kolmapäev, 4. jaanuar 2017

Šeffblog Start

Tere Kõigile, šeffblog alustab!

Oma esimeses postituses tutvustand end maailmale ja räägin lähemalt endast, oma tegemistest ja blogi teemadest.

Alustame siis isiklikust elust, olen 27 aastane Tartu noormees, õnnelikus ja väga kaunis abielus oma armastatuga. Elame koos, töötame koos, teeme kõike koos, and it´s awsome. 💗

Töö ja äri: olen iseenda ori ja peremees ettevõttes Oishii Sushi Take away. Oishii Sushi Take away
Tehes seal igapäevaselt tööd alates koristajast kuni psühholoogini, eks sinna vahepeale mahub ka väga väga palju muud aga peamiselt ikka sushide valmistamist. Sushist tuleb juttu selles blogis kindlasti päris palju kuna see on minu teine armastus.

Kui oleks ööpäevas rohkem tunde siis kirjutaks kindlasti ka oma paljudest huvidest ja hobidest millega sooviks tegeleda. Kui tekib vaba aega siis meelsasti kasutan seda  jõusaalis käimiseks, mis on minu jaoks väga oluline nii vaimselt kui ka füüsiliselt.

Šeffblog hakkab edaspidi kajastama järgnevaid teemasid: Ettevõtlus, kokandus, kindlasti palju huvitavaid fakte ja kasulikku infot, isiklikud ja ettevõtte eesmärgid,  investeerimine ja kindlasti ka pildimaterjali tööst, hobidest.

Mida tegid sina täna, et täita oma seatud eesmärgid päevaks, nädalaks või aastaks? Vastuseid ja vastukaja ootan kommentaaridesse.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar