neljapäev, 23. veebruar 2017

VEGAN SUSHI

Tee südameni kulgeb kõhu kaudu. Seega on kokkamine midagi enamat kui lihtsalt toiduvalmistamine. Minule on alati meeldinud köögis mängida erinevate maitsetega ja midagi uut katsetada. 

Kuna vegan sushide nõudlus ja populaarsus kasvab iga päevaga, siis otsustasin ka oma restoranis  Oishii Sushi Take away vegan sushide valikut laiendada.

Siin mõned stiilinäited peatselt uuenevast vegan sushide menüüst.

Esimene kombinatsioon on krõbedas koorikus suvikõrvits koos Korea porgandiga, mida katavad õhukesed kurgiviilud. Põhimaitses on tunda vürtsikat Korea porgandit ja mõnusat krõbedust lisab tempura taignas praetud suvikõrvits.

Järgmises maitses on kokku liidetud  Korea porgand, marineeritud Jaapani kõrvits, värske kurk ning frillice. See on Fusion, tõeline maitsete segunemine, magus kõrvits, vürtsikas  Korea porgand ning värskust ja mahlasust lisavad kurk ning frillice.Erinevat värvi seesamiseemned muudavad sushi välimuse eriti põnevaks  Rõõmsates toonides maitseküllane sushi on kui kevade saabumine peale pikka talve.

Kui klassikaliselt lisatakse sushile mahlasuse lisamiseks toorjuustu siis mina mõtlesin pakkuda alternatiiviks sushit hummusega. Sushi põhimaitsetes on tunda krõmpsuvat paprikat ning värsket suvikõrvitsat. Hummus on üks äraütlemata mõnus lisand, mille tuuma joonistavad välja kikerherned. Lisatud on samuti frillist, kuna see on üks minu lemmikumaid sushi lisandeid. kaunistuseks ja maitseks lisame peale pisut värskelt hakitud tilli.

 Viimaseks uuenduseks on tempura sushi kuhu lisame suvikõrvitsat, Korea porgandit ja frillist. Maitset lisab maapähklivõi. Ja nagu me kõik teame on kõik õlis praetud söögid just need kõige paremad ja maitsekamad :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar